Работно време
Вторник – Неделя
10:00 – 18:00

Намери ни
.
Карта
Начало / Училищни групи / Програми за 1 - 4 клас

Училищни групи:

Програми за 1 - 4 клас

Училищно посещение (1 - 4 клас) с водещ от Музейко

Екипът на Детския научен център предлага образователни програми, представени в три различни формата, разработени в съответствие с учебния материал и необходимостта от допълнителна подготовка на учениците от 1 до 4 клас.

Формат 1 - Организирана разходка с водещ

С продължителност 2,00 часа. Разходката се провежда из трите етажа на Музейко и всички изложби и се води от образователния екип на Музейко. Колегите разказват по интересен и разбираем начин най-интересното от света на Музейко и ангажират децата в решаване на загадки.

Формат 2 - Тематичен ден

С продължителност 2,30 мин. Всеки един тематичен ден включва 4 дейности в зала за 90 мин. и тематична разходка из част от изложбите на Музейко в продължение на 60 мин. Тематичните дни се предлагат в четири различни теми:

• Ден на формите
• Ден на енергията
• Ден на пътешествието

Формат 3 - Ден на игрите

С продължителност 2,00 часа. Включва избор между:

• една научна работилница в зала  с продължителност 30 минути и тематична разходка из част от изложбите на Музейко в продължение на 90 мин.

• прожекция в планетариума с продължителност 30 минути и тематична разходка из част от изложбите на Музейко в продължение на 90 мин.

 

Групови/училищни посещения по образователна програма с водещ се провеждат само от вторник до петък. През уикенда в Музейко не се провеждат групови/училищни посещения по образовалтена програма. Училищни групи с по-малко от 12 деца, заплащат фиксирана цена от 96 лева за Организирана разходка с водещ и 144 лева за Тематичен ден и 120 за Ден на игрите.

 

Училищно посещение (1-4 клас) без водещ от Музейко

Училищна група може да посети Музейко и без тематична програма и без водещ от Музейко. Учителите водят групата по време на целия престой (1 учител отговаря за макс. 10 деца) и носят отговорност за безопасността и дисциплината на децата в Музейко.

Цената на билета за ученик – 10 лв. Учителите и ръководителите на групата влизат безплатно.

Ако планирате училищно посещение без водещ от Музейко, не е необходимо да попълвате Формуляр "Заявка за посещение на училищна група", но ще бъде от взаимна полза да ни изпратите имейл (edu@muzeiko.bg) с броя на децата, датата и началния час на посещение.

 

Запишете се бързо и лесно:

1. Изпратете попълнената заявка за посещение на edu@muzeiko.bg (Заявката ще откриете под този текст)

2. Ще получите потвърждение до 3 работни дни.

3. В деня на Вашето посещение водещ от Музейко посреща групата и при организирано посещение ръководи групата по време на програмата. Присъствието на учителите осигурява пълноценно и приятно посещение.

Посещение само за учители:
Възползвайте се от възможността да разгледате нашия Детски научен център всеки петък. Необходимо е записване на телефон 02 902 00 09.

Очакваме Ви!

 


Музейко е създаден и финансиран от:
© 2019, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Свържете се с нас
Developed by ICYGEN