Онлайн продажби

Билет за Музейко (10:00 - 18:00)
0 лв.
HAPPY HOUR
0 лв.

Обща цена: 0 лв.

Данни за купувача и плащане

редактирай

Преглед на поръчката

 

Вижте работното време и ценоразписа за индивидуални посетители ТУК.

Може да закупите билет на каси в Музейко.

 

Важна информация

1. Закупувайки билет за вход в Общински културен институт "Музейко" Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на услугите, предоставяни от Музейко, както и с Условията за онлайн продажба на билети и услуги и ползване на онлайн системите на Музейко.

2. На територията на Общински културен институт "Музейко" деца под 12-годишна възраст задължително се придружават от пълнолетен. Билет за дете под 12 години се издава само в комбинация с билет за пълнолетен. Един пълнолетен може да придружава максимум 5 деца под 12 години.

3. Достъпът до Музейко се осъществява с билет-гривна, валиден за употреба само на датата и времевия интервал, за които е закупен. За да получите своя билет-гривна, трябва да преминете през касата в деня, за който сте закупили онлайн-билета. Нужно е да представите копие от потвърдителното писмо или номера на покупката, който ще получите по електронен път на имейл адреса, който сте въвели в секция "Данни за купувача и плащане". Възможно е касиерът да поиска да се идентифицирате, за да Ви бъде издаден билетът-гривна.

4. Ваша отговорност е преди да направите своята покупка, да проверите коректността на информацията, която сте въвели. Музейко е отговорен да издаде онлайн билет посредством въведената от вас информация.

5. Ако желаете да Ви бъде издадена фактура за покупката, моля да изпратите всички необходими данни на muzeiko@muzeiko.bg веднага след извършване на плащането. Фактурата ще бъде издадена в 5 дневен срок и може да бъде получена от каса в Музейко. За фактура на юридически лица, не забравяйте да впишете: име, правноорганизационна форма, съответно БУЛСТАТ, ДДС номер, адрес и материално отговорно лице. За да бъде издадена фактура, следва да я заявите своевременно и да посочите пълни данни, в противен случай няма как тя да бъде издадена.

6. Билет с намаление може да бъде издаден само срещу валиден документ, който доказва правото и да се възползвате от намаление. Молим да го представите на каса. Имайте предвид, че ако не представите валиден документ, ще трябва да заплатите пълната стойност на билета за Музейко.

7. Датата (и времевият интервал), за които е закупен билетът или интерактивната онлайн работилница, не могат да бъдат променяни, нито можете да се откажете от закупените онлайн билети. Заплатената сума или част от нея не се възстановяват, освен ако посещението не бъде отменено по технически или други извънредни причини. Закупеният онлайн билет не може да бъде комбиниран с ваучери, промоции или други специални оферти.

8. При запълване на капацитета системата няма да ви предостави възможност да закупите билети за съответния ден и час.

9. На територията на Музейко НЕ се допускат домашни любимци. Благодарим за разбирането.


Личните данни, обработвани във връзка с предоставянето на услугите на Музейко, ще бъдат използвани единствено за целите на изпълнение на договора при общи условия. За подробности относно правата ви и въпроси към нас относно личните данни, моля, запознайте се с Уведомлението за поверителност ТУК.

© 2024, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Профил на купувача | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Контакти
Developed by ICYGEN