Намери ни
8
Карта
Начало / За нас / Доброволци

За нас:

Доброволци

За периода до 31.12.2022 г., Детски научен център Музейко ще работи с вече приетите и активни доброволци и НЯМА да обработва нови кандидатури.

Стани доброволец в Музейко!

МУЗЕЙКО е първият детски научен център в България и най-големият в Източна Европа с над 130 интерактивни инсталации в различни области на науката.

Ние сме част от семейството на научни центрове и детски музеи по света, които са създадени, за да вдъхновяват децата за открития, иновации, научна кариера и постижения в изкуствата.

Голяма част от успеха на тези институции е свързан със силните екипи, които имат подкрепящо отношение към децата и им помагат да изградят доверие в себе си и възможностите си. Разчитаме на нашите доброволци за постигането на тези цели.

Като доброволец в Музейко:

- ще бъдеш важна част от нашия екип от учени и педагози;
- ще имаш възможност да бъдеш полезен на по-малките;
- ще можеш да участваш в нашите  демонстрации, работилници и ателиета;
- ще развиеш умения за работа с хора и презентиране на съдържание.

Доброволците са изключително важна част от живота на Музейко. Някои от тях изучават наука, а други просто обичат предизвикателствата и общуването.

Не е задължително да имаш специални умения или образование в областта на науката или изкуствата, важно е да си позитивен, да обичаш общуването с деца и работата в екип, да имаш чисто съдебно минало и да си над 14 годишна възраст.

Ние предлагаме:

- издаване на сертификат след 30 часа като доброволец;
- издаване на препоръка пред бъдещи работодатели и университети след 70 часа като доброволец;
- безплатно обучение в различните образователни формати на Музейко;
- работа с екип от опитни специалисти в различни области.

При интерес пишете на volunteer@muzeiko.bg

Изпратете ни попълнена Бланка доброволец. Ако си под 18 години ще е нужно Декларация за съгласие от родител, а ако си над 18 – Декларация за информирано съгласие за обработка на личните данни и Свидетелство за съдимост.

Ние сме много благодарни за невероятната подкрепа, която получаваме от нашите доброволци , за да осигурим пълноценно преживяване на деца и възрастни.

Очакваме те!

Като фондация, ние се нуждаем от подкрепа, за да може да се развиваме. Всеки един човек може да допринесе до идеята децата да научат и знаят повече.

Не е задължително да имаш специални умения или образование в областта на науките или изкуството. Нужно е само да попълниш формуляра "Доброволец в Музейко".  Ще го откриеш в музея или в края на тази страница. Предай ни го на място или го изпрати на volunteer@muzeiko.bg

Музейко е създаден и финансиран от:
© 2022, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Свържете се с нас
Developed by ICYGEN