Намери ни
8
Карта
Начало / Планирай посещение / Цени и работно време

Планирай посещение:

Цени и работно време за индивидуални посетители

Временно работно време

Музейко е отворен от петък до неделя в три времеви интервала с редуцирана цена на билета, за да се ограничи броят на посетители, допускани едновременно до изложбите, и да осигурим спокойствието и комфорта на децата и родителите.

Интервалите, през които изложбите на Музейко ще бъдат отворени, са:

  • 10:00 - 12:30 ч.;
  • 13:00 - 15:30 ч.;
  • 16:00 - 18:00 ч.

Билетите за всеки интервал се закупуват поотделно на касите на Детски научен център, срещу представяне на валиден Зелен сертификат за лица над 18 г. Не се допускат посетители в Музейко между отделните времеви интервали и с невалиден сертификат.

Максимално допустимият брой посетители в Музейко по всяко време е 150 души. Продажбата на билети на място се преустановява при запълване на капацитета за съответния времеви интервал.

Срещу 1 лв. за всеки закупен билет можете да удължите престоя си в Музейко с още един времеви интервал след часа за дезинфекция. Попитайте на касата.

Калната градинка е отворена от петък до неделя между 10:00 и 17:30 ч. Тя може да бъде посетена единствено с билет за Музейко, валиден в деня на посещение, независимо от времевия интервал, за който е закупен. Присъствието на родител или друг възрастен придружител за деца под 12 години е задължително.

Кафе-ресторантът работи в петък между 10:00 и 17:00 ч. и събота и неделя между 10:00 и 18:00 ч. На разположение от петък до неделя са вендинг машини за лека храна и напитки.

Музейко и кафе-ресторантът си почиват в понеделник и вторник.

Запознайте се с правилата за безопасно посещение в Музейко ТУК.

 

Билет за Музейко

Билетът ви дава достъп до:

Билетът за Музейко важи за времевия интервал, за който е закупен, и може да влезете с него многократно в рамките на интервала.

Билети на касите на Музейко се продават само ако капацитетът за съответния интервал не е запълнен. Не се допускат посетители в Музейко между отделните времеви интервали.

Временно няма да се провеждат научните програми в Планетариума, Кулинарните работилници, Керамичната работилница и Йога.

Годишни, сезонни и flex карти, както и ваучери или промоционални талони за посещение, не гарантират вход в Музейко поради ограничения капацитет.

 

Годишни, сезонни и Flex карти

С карта за посещение в Музейко получавате неограничен достъп до Музейко за определения период от време, както и специални отстъпки от цените в магазина на Музейко, при празнуване на рожден ден или участие в някоя от ваканционните ни образователни програми.

Научете повече за картите за посещение ТУК.

 

Ваучер за посещение

Може да закупите ваучер за еднократно посещение на касите на Музейко. Цената на ваучера за възрастен или дете е 9 лева. Ваучерът е валиден до датата, посочена на него (не повече от 6 месеца).

Музейко е създаден и финансиран от:
© 2021, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Свържете се с нас
Developed by ICYGEN