Намери ни
8
Карта
Начало / Планирай посещение / Цени и работно време

Планирай посещение:

Цени и работно време за индивидуални посетители

Работно време

Музейко е отворен от сряда до неделя в три времеви интервала:

  • 10:00 - 12:30 ч.;
  • 13:00 - 15:30 ч.;
  • 16:00 - 18:00 ч.

Считано от 1.декември 2021 г. влизат в сила нови цени на билетите за индивидуални посетители. Билетите за всеки интервал се закупуват в деня на посещение и поотделно на касите на Детски научен център, срещу представяне на валиден Зелен сертификат за лица над 18 г. Не се допускат посетители в Музейко между отделните времеви интервали и с невалиден сертификат.

Срещу 2 лв. за всеки закупен билет можете да удължите престоя си в Музейко с още един времеви интервал след часа за дезинфекция. Билетът за вход в часовия интервал от 16:00 до 18:00 ч. е с редуцирана цена. Попитайте на касата или разгледайте таблицата.

Кафе-ресторантът работи от сряда до петък между 10:00 и 17:00 ч. и събота и неделя между 10:00 и 18:00 ч. На разположение от петък до неделя са вендинг машини за лека храна и напитки.

Запознайте се с правилата за безопасно посещение в Музейко ТУК.

 

Билет за Музейко

Билетът ви дава достъп до:

Билетът за Музейко важи за времевия интервал, за който е закупен, и може да влезете с него многократно в рамките на интервала.

Билети на касите на Музейко се продават само за конкретния ден на посещение. Не се допускат посетители в Музейко между отделните времеви интервали.

Временно няма да се провеждат научните програми в Планетариума, Кулинарните работилници, Керамичната работилница и Йога.

Годишни, тримесечни и Flex карти

С карта за посещение в Музейко получавате неограничен достъп до Музейко за определения период от време, както и специални отстъпки от цените в магазина на Музейко, при празнуване на рожден ден или участие в някоя от ваканционните ни образователни програми.

НОВО: ТРИМЕСЕЧНИ КАРТИ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ. Научете повече за всички карти за посещение ТУК.

 

Ваучер за посещение

Може да закупите ваучер за еднократно посещение на касите на Музейко. Цената на ваучера за възрастен или дете е 12 лева. Ваучерът е валиден до датата, посочена на него (не повече от 6 месеца).

Музейко е създаден и финансиран от:
© 2022, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Свържете се с нас
Developed by ICYGEN