Намери ни
8
Карта
Начало / Планирай посещение / Цени и работно време

Планирай посещение:

Цени и работно време за индивидуални посетители

Работно време

Музейко временно ще работи от сряда до неделя в три времеви интервала с редуцирана цена на билета, за да се ограничи броят на посетители, допускани едновременно до изложбите, и да осигурим спокойствието и комфорта на децата и родителите.

Интервалите, през които изложбите на Музейко ще бъдат отворени, са:

  • 10:00 - 12:30 ч.;
  • 13:00 - 15:30 ч.;
  • 16:00 - 18:00 ч.

Билетите за всеки интервал се закупуват поотделно. Не се допускат посетители в Музейко между отделните времеви интервали.

Срещу 1 лв. за всеки закупен билет можете да удължите престоя си в Музейко с още един времеви интервал след часа за дезинфекция. Попитайте на касата.

Музейко си почива в понеделник и вторник. Кафе-ресторантът е временно затворен. За удобството на всички посетители на място са достъпни вендинг машини за напитки и леки закуски.

Запознайте се с правилата за безопасно посещение в Музейко ТУК.

 

Билет за Музейко

Купи билет ТУК.

Билетът ви дава достъп до:

Билетът за Музейко важи за времевия интервал, за който е закупен, и може да влезете с него многократно в рамките на интервала.

Само чрез закупуване на билети онлайн влизането ви в Музейко може да бъде гарантирано. Билети на касите на Музейко се продават само ако капацитетът за съответния интервал не е запълнен. Не се допускат посетители в Музейко между отделните времеви интервали.

Временно няма да се провеждат научните програми в Планетариума, Кулинарните работилници, Керамичната работилница и Йога.

Годишни, сезонни и flex карти, както и ваучери или промоционални талони за посещение, не гарантират вход в Музейко поради ограничения капацитет.

 

Годишни, сезонни и Flex карти

С карта за посещение в Музейко неограничен достъп до Музейко за определения период от време, както и специални отстъпки от цените в магазина на Музейко, при празнуване на рожден ден или участие в някоя от ваканционните ни образователни програми.

Научете повече за картите за посещение ТУК.

ВАЖНО:

Срокът на всички карти за посещение с оригинална дата на валидност между 28-и ноември 2020 г. и 3-ти януари 2021 г. се увеличава с 40 дни, считано от 4-ти януари 2021 г.

Срокът на всички карти за посещение с оригинална дата на валидност след 3-ти януари 2021 г. се увеличава с 40 дни, считано от датата им на изтичане.

 

Ваучер за посещение

Може да закупите ваучер за еднократно посещение на касите на Музейко. Цената на ваучера за възрастен или дете е 9 лева. Ваучерът е валиден до датата, посочена на него (не повече от 6 месеца).

ВАЖНО:

Срокът на всички ваучери за посещение с оригинална дата на валидност между 28-и ноември 2020 г. и 3-ти януари 2021 г. се увеличава с 40 дни, считано от 4-ти януари 2021 г.

Срокът на всички ваучери за посещение с оригинална дата на валидност след 3-ти януари 2021 г. се увеличава с 40 дни, считано от датата им на изтичане.

Купи билет
Музейко е създаден и финансиран от:
© 2021, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Свържете се с нас
Developed by ICYGEN