Намери ни
8
Карта
Начало / Планирай посещение / Цени и работно време

Планирай посещение:

Цени и работно време за индивидуални посетители

Запознайте се с правилата за безопасно посещение в Музейко тук.

 

Работно време

От 9. ноември 2020 г. Музейко променя работното си време! Запознайте се с промените:

 

Музейко временно работи от сряда до неделя в три времеви интервала (10:00 - 12:30 ч.; 13:00 - 15:30 ч.; 16:00 - 18:00 ч.) с редуцирана цена на билета, за да се ограничи броят на посетители, допускани едновременно до изложбите, и да осигурим спокойствието и комфорта на децата и родителите. Билетите за всеки интервал се закупуват поотделно. Не се допускат посетители в Музейко между отделните времеви интервали. Музейко си почива в понеделник и вторник.

Срещу 1 лв. за всеки закупен билет можете да удължите престоя си в Музейко с още един времеви интервал след часа за дезинфекция. Попитайте на касата.

Магазинът на Музейко работи от сряда до неделя между 10:00 и 18:00 ч. и си почива в понеделник и вторник.

Кафе-ресторантът работи в събота и неделя между 10:00 и 18:00 ч., както и по време на специални събития с предварителна уговорка като рождени дни, и си почива от понеделник до петък.

На разположение от сряда до неделя са вендинг машини за лека храна и напитки.

 

Билет за Музейко

КУПИ БИЛЕТ

Билетът за Музейко важи за времевия интервал, за който е закупен, и може да влезете с него многократно в рамките на интервала.

Той ви дава достъп до:

• 3 етажа/13 изложби/над 130 интерактивни игри;
Събитията от програмата.

 

Само чрез закупуване на билети онлайн влизането ви в Музейко може да бъде гарантирано. Билети на касите на Музейко се продават само ако капацитетът за съответния интервал не е запълнен.

Временно няма да се провеждат научните програми в Планетариума, Кулинарните работилници, Керамичната работилница и Йога.

Годишни, сезонни и flex карти, както и ваучери или промоционални талони за посещение, не гарантират вход в Музейко поради ограничения капацитет.

 

Ваучери за посещение

Може да закупите ваучер за еднократно посещение на касите в Музейко. Цената на ваучера за възрастен е 9 лева и за дете е също 9 лева. Валидността на ваучерите е до датата, посочена на тях (не повече от 6 месеца).

 

Годишни и сезонни карти

Достъп до Музейко за цяла година и още специални отстъпки от цените в магазина на Музейко, при празнуване на рожден ден или участие в някоя от ваканционните образователни програми на Музейко. Научете повече за тях тук.

Купи билет
Музейко е създаден и финансиран от:
© 2020, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Свържете се с нас
Developed by ICYGEN