Намери ни
Карта
Начало / Планирай посещение / Цени и работно време

Планирай посещение:

Цени и работно време за индивидуални посетители

Работно време

От вторник до неделя 10:00 – 18:00. Музейко и кафе-ресторантът си почиват в понеделник. За специални събития с извънредно работно време следете секция Програма

 

Билет за Музейко

Важи цял ден и може да влезете с него многократно в рамките на деня, в който е закупен.
Той ви дава достъп до:

• 3 етажа/13 изложби/над 130 интерактивни игри
Ателиета и научни работилници
• Гардеробчета за багаж
• Стая за повиване и кърмене

Билетът за научните програми в Планетариума е на цена от 2 лв., важи само със закупен билет за Музейко и не подлежи на намаление. Достъпът е за деца над 6-годишна възраст. Капацитетът на Планетариума за всяко шоу е 15 човека.

Билетът за Кулинарна работилница, Керамична работилница, Йога и Отворена лаборатория е на цена от 2 лв., важи само със закупен билет за Музейко и не подлежи на намаление.

 

Билет след 16:00 - Happy Hour

В специалния Happy Hour цените на билетите са намалени и са на цена от 7 лева за деца и за възрастни.

Ден на бащата

Всяка последна неделя от месеца, бащите, които доведат децата си в Музейко, ще получат намаление 50% от стойността на своя билет.

HAPPY TUESDAY

През 2020 ще празнуваме в избрани месеци - вторник с цена на билета за всички индивидуални посетители: 5 лева (за деца и възрастни) Промоционалната цена от 5 лева не се комбинира с други отстъпки. Промоцията важи от 01 януари 2020 до 30 април 2020 и от 1 юни 2020 до 31 декември 2020.

Ваучери за посещение

Може да закупите ваучер за еднократно посещение на касите в Музейко. Цената на ваучера за възрастен е 15 лева, а за дете 10 лева. Валидността на ваучерите е до датата, посочена на тях (не повече от 6 месеца).

Годишни и сезонни карти

Неограничен достъп до Музейко за три месеца или цяла година и още специални отстъпки от цените в магазина на Музейко, при празнуване на рожден ден или участие в някоя от ваканционните образователни програми на Музейко. Научете повече за тях тук.

За всички картодържатели с годишни карти (закупили карта през 2019 г., която е активна и през 2020 г.), които имат деца под 4 години към датата на посещение на Музейко: Децата Ви под 4 години ще получават гривна за вход без допълнително заплащане (до изтичане валидността на закупената през 2019 г. карта или до навършване на 4 години)

Музейко е създаден и финансиран от:
© 2020, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Свържете се с нас
Developed by ICYGEN