Намери ни
8
Карта

Онлайн продажби

Безплатна доставка
0 лв.
Безплатна доставка
0 лв.

Обща цена: 0 лв.

Данни за купувача и плащане

редактирай

Преглед на поръчката

Уважаеми посетители, във връзка със заповед № РД-01-856/19.10.2021 г. на Министъра на здравеопазването за актуалните противоепидемични мерки, която влиза в сила от 21.10.2021 г., Детски научен център Музейко преустановява ОНЛАЙН ПРОДАЖБАТА на билети за Музейко. Във връзка с изискванията на т. 31 от заповед № РД-01-856/19.10.2021 г. на Министъра на здравеопазването, за наличие на т. нар. „зелен сертификат“, билети за посещение в Детски научен център Музейко ще можете да закупите само на място срещу представянето на валиден сертификат.


Билет за Музейко

Вижте работното време и ценоразписа за индивидуални посетители ТУК.

 

Може да закупите билет за Музейко от платформата вдясно (или под този текст за мобилни устройства), като изберете дата, след което и времеви интервал за посещение.

Само чрез закупуване на билети онлайн влизането ви в Музейко може да бъде гарантирано. Билети на касите на Музейко се продават само ако капацитетът за съответния интервал не е запълнен. Не се допускат посетители в Музейко между отделните времеви интервали.

Билетът за Музейко важи за времевия интервал, за който е закупен, и може да влезете с него многократно в рамките на интервала. Срещу 2 лв. за всеки закупен билет можете да удължите престоя си в Музейко с още един времеви интервал след часа за дезинфекция при незапълнен капацитет. Попитайте на касите.

Максимално допустимият брой посетители в Музейко по всяко време е 150 души. Продажбата на билети онлайн, както и на място, се преустановява при запълване на капацитета за съответния времеви интервал.

Калната градинка е отворена от сряда до неделя между 10:00 и 17:30 ч. Тя може да бъде посетена единствено с билет за Музейко, валиден в деня на посещение, независимо от времевия интервал, за който е закупен. Присъствието на родител или друг възрастен придружител за деца под 12 години е задължително.

За деца до 2-годишна възраст входът е безплатен и не се налага запазването на място.

 

Музейко в кутийка

Научете повече за Музейко в кутийка ТУК.

 

Важна информация

1. Закупувайки билет за вход в Детски научен център "Музейко" или за интерактивна онлайн работилница, вие се съгласявате с Общите условия за ползване на услугите, предоставяни от Музейко, както и с Условията за онлайн продажба на билети и услуги и ползване на онлайн системите на Музейко.

2. На територията на Детски научен център "Музейко" деца под 12-годишна възраст задължително се придружават от пълнолетен. Билет за дете под 12 години се издава само в комбинация с билет за пълнолетен. Един пълнолетен може да придружава максимум 5 деца под 12 години.

3. Достъпът до Музейко се осъществява с билет-гривна, валиден за употреба само на датата и времевия интервал, за които е закупен. За да получите своя билет-гривна, трябва да преминете през касата в деня, за който сте закупили онлайн-билета. Нужно е да представите копие от потвърдителното писмо или номера на покупката, които ще получите по електронен път на имейл адреса, който сте въвели в секция "Данни за купувача и плащане". Възможно е касиерът да поиска да се идентифицирате, за да Ви бъде издаден билетът-гривна.

4. Ваша отговорност е преди да направите своята покупка, да проверите коректността на информацията, която сте въвели. Музейко е отговорен да издаде онлайн билет посредством въведената от вас информация.

5. Ако желаете да Ви бъде издадена фактура за покупката, моля да изпратите всички необходими данни на muzeiko@muzeiko.bg веднага след извършване на плащането. Фактурата ще бъде издадена в 5 дневен срок и може да бъде получена от бързата каса в Музейко. За фактура на юридически лица, не забравяйте да впишете: име, правноорганизационна форма, съответно ЕИК или БУЛСТАТ, ДДС номер, адрес и материално отговорно лице. За да бъде издадена фактура, следва да я заявите своевременно и да посочите пълни данни, в противен случай няма как тя да бъде издадена.

6. Билет с намаление може да бъде издаден само срещу валиден документ, който доказва правото и да се възползвате от намаление. Молим Ви да го представите на бързата каса, заедно с номера на билета, който сте получили по имейл. Моля, имайте предвид, че ако не представите валиден документ, ще трябва да заплатите пълната стойност на билета за Музейко.

7. Датата (и времевият интервал), за които е закупен билетът или интерактивната онлайн работилница, не могат да бъдат променяни, нито можете да се откажете от закупените онлайн билети. Заплатената сума или част от нея не се възстановяват, освен ако посещението не бъде отменено по технически или други извънредни причини. Закупеният онлайн билет не може да бъде комбиниран с ваучери, промоции или други специални оферти.

8. При запълване на капацитета системата няма да ви предостави възможност да закупите билети за съответния ден и час.

 

Личните данни, обработвани във връзка с предоставянето на услугите на Музейко, ще бъдат използвани единствено за целите на изпълнение на договора при общи условия. За подробности относно правата ви и въпроси към нас относно личните данни, моля, запознайте се с Уведомлението за поверителност ТУК.

Музейко е създаден и финансиран от:
© 2021, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Свържете се с нас
Developed by ICYGEN