Намери ни
8
Карта
Начало / Новини / Игри на науката - лятна академия и п ...

Новини:

Игри на науката - лятна академия и през август

Добра новина! Поради големия интерес Игри на науката - лятна академия в Музейко ще се провежда и през август! Ела да учиш, твориш и да се забавляваш с Музейковците от 10 август! Очакваме в Игри на науката да се включат децата от 7 до 10 години.

Впускаме се в изследване, експериментиране и игра като неусетно децата развиват знания и умения, които могат да предават и да Ви демонстрират вкъщи. И най-важното - вдъхновяват се за самостоятелни експедиции и открития.

Групите са от около 10 деца, които творят заедно и бързо стават приятели:) Предвидили сме време за игра в двора и на площадката на Музейко.

Специално разработената научна програма е с две теми, които се редуват по седмици - Седмица на Животните и Седмица на Eкспериментите. Заниманията за малките любознайковци са съобразени със знанията и уменията на децата от 1 до 4 клас.

В Седмицата на Животните научните работилници са посветени на Суперсилите на насекомите, Гнездата на птиците и Дивите котки. Разглеждаме много примери и анализираме интелигентността в природата, която осигурява защита, храна и дом на животните. Децата се научават как да правят гнездо като морски дъждосвирец, да ръмжат като ягуар и да комуникират като пчелите.

В Седмицата на Експериментите ще научим колко тежи атмосферата, какво е атмосферно налягане и как всъщност дишаме. Ще правим опити с различните свойства на веществата и ще си построим течен небостъргач. Ако сте любопитни, малкият учен ще може да ви покаже експериментите вкъщи.

Имаме време и за игри из интерактивните изложби на Музейко и Уъркшоп по анимация в нашата Maker Space работилница.

Игри на науката се провеждат от:

Понеделник до Петък - от 09:00 до 13:00 часа

Игри на науката ще се провежда и през Август! Можете да се запишете за седмиците: 10.08 - 14.08 | 17.08 - 21.08 | 24.08 - 28.08 Започваме със седмица на Животните!

Цена: 160 лева*

* Записването е на седмица с научна програма и игри из Музейко до обяд. Цената е за едно дете. В цената не е включена храна. Молим децата да идват закусили и да да си носят шише с вода и малка междинна закуска, за да са заредени за приключения.

Ако имате въпроси, свържете се с нас: 02/ 902 00 00 от 9:00 до 18:00 часа.

Музейко е създаден и финансиран от:
© 2021, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Свържете се с нас
Developed by ICYGEN