Работно време
Вторник – Неделя
10:00 – 18:00

Намери ни
.
Карта
Начало / Програма / Щъркелов ден

Програма:

Щъркелов ден

Кога: 30.04, неделя от 11:00 - 13:00
Къде: Читалня, Учебен корпус Музейко
Подходящо за: Деца от 2 до 14 години и техните родители
Капацитет за всяка от дейностите: 15 деца и техните родители
Безплатно занимание с предварително записване*

Българска асоциация „Осиновени и осиновители“ – БАОО и Музейко канят малки и големи да станат част от един вълнуващ празник – Щъркелов ден. Ден, в който едно дете открива своето семейство завинаги. Отбелязва се като втори рожден ден - с много песни, танци, торта и свещички. За втора поредна година Българска асоциация „Осиновени и осиновители“ отбелязва този прекрасен празник.

Ето какви занимания сме подготвили:

1. „Театър на трохите – месене на хляб“. Подходящо за деца над 5 години. Капацитет 15 деца и техните родители;

2. Работилница за изработка на картички за Щъркелов ден - подходящо за деца от 2 до 14 години. Капацитет 15 деца и техните родители;

3. Кът за четене - подходящо за деца от 2 до 14 години. Капацитет 15 деца и техните родители;

На Ваше разположение ще има психолог, социален работник и родител, осиновил дете, с които ще можете да се консултирате по всички въпроси свързани с осиновяването.

Накрая Константин Кучев ще се погрижи всички деца и родители заедно да се забавляват с много песни и танци, а всеки малчуган ще си тръгне с малък подарък. Константин Кучев е певец, цигулар и композитор. Завършва НМА “Панчо Владигеров” с поп и джаз пеене. От средата на 2014 г. е водещ на “Разходка по луната” - концерт за деца и техните родители.

Ще Ви очакваме!

*Заниманията са безплатни и ако искате да се включите не е необходимо да закупувате билет за Музейко, а предварително да се запишете. Моля, попълнете всички полета в регистрационната форма в края на текста (бутон "Резервирай”). Моля, посочете в коя от дейностите бихте желали да се включите (в полето за име и възраст на детето). Бъдете на информация до Дървото на Музейко 20 минути преди началото на работилницата.

Резервациите се обработват по реда на тяхното постъпване в работно време от понеделник до петък. Срокът за отговор е 1 работен ден. Моля, имайте предвид, че 15 минути преди началото незаетите места се отварят за хората, които чакат на място.

Резервирай

Намери ни

Метростанция

Г. М. Димитров

Автобусна спирка

МГУ Св. Ив. Рилски
№123, 69, 70, 88, 676, 413

СБАЛ по онкология
№88, 280, 294

За повече информация, моля,
обадете се на 02/ 902 00 00

Музейко е създаден и финансиран от:
© 2015, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Свържете се с нас
Web Design & Development by ICYGEN