Работно време
Вторник – Неделя
10:00 – 18:00

Намери ни
.
Карта
Начало / Програма / Ателие Детски survival: в планината ...

Програма:

Ателие Детски survival: в планината приятно и безопасно!

15.30-17.00

Ателието осигурява базови познания и умения за правилно поведение сред природата и полезни съвети за първа помощ – как да подготвим, организираме и проведем преход в планината, така че да не бъдат допуснати неприятности и всички да бъдем щастливи от преживяното. Водещите ще разкажат как да реагираме по най-добрия начин, ако се стигне до инцидент. Ще се научим как и с какво се промива рана, как се правят прости превръзки, как се обездвижва травмиран крайник с подръчни средства и, ако се налага, как следва да бъде пренесен пострадал.

Водещи:

инж. Красимир Стоянов - инженер, дългогодишен планински спасител с много висока квалификация, най-добрият българския специалист по спасяване от въздуха (с използване не хеликоптери), инструктор по планинско спасяване, алпинист, родоначалник на екстремните ски в България, участник в експедиции. Ръководител и управляващ учебния процес в катедра "Туризъм" към програмата "Спорт" в Нов български университет,

гл. ас. д-р Любомир Младенов – преподавател по спортна медицина в Националната спортна академия “Васил Левски”. Контактът с природата винаги го е вдъхновявал и зареждал. Занимава се с ветроходство, парапланеризъм, катерене и алпинизъм. Незабравими за него са експедициите му в Аржентина, Чили, Пакистан, Египет. Лекар е както на българските алпинисти, така и на българския национален отбор по биатлон. Участва в различни научни форуми – конференции, семинари и др.

Подходящо за деца от 7 до 15 години и родители.
Място: ще бъде обявено допълнително
Цена на билета* за ателието: 3 лв.

* Ателиетата и филмите са достъпни само с билет за Музейко и са с ограничен брой. Може да купите предварително своя билет на касата в Музейко или онлайн на преферециална цена от 3 лв. Цената на билетите за филмите и ателиетата в периода 7 - 9.10 ще бъде 4 лв. С цялата програма може да се запознаете тук. Организаторите си запазват правото на промени в програмата!

Намери ни

Метростанция

Г. М. Димитров

Автобусна спирка

МГУ Св. Ив. Рилски
№123, 69, 70, 88, 676, 413

СБАЛ по онкология
№88, 280, 294

За повече информация, моля,
обадете се на 02/ 902 00 00

Музейко е създаден и финансиран от:
© 2015, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Свържете се с нас
Web Design & Development by ICYGEN