Намери ни
8
Карта
Начало / Планирай посещение / Музейко в кутийка

Планирай посещение:

Музейко в кутийка

STEAM работилница Музейко в кутийка: Вкаменелости

Сигурно не веднъж децата са те питали защо са изчезнали динозаврите. Учените от Музейко създадоха предизвикателство, с което малчуганът ти да намери отговорите на подобни въпроси. На помощ идва науката палеонтология, която се занимава точно с това да разбере какви организми са живели на Земята преди милиарди години.

Подари Музейко в кутийка, за да стане детето ти палеонтолог, забавлявайки се в уюта на дома. Науката може да бъде забавна – като детска игра.

 

Какво има в кутията?

В кутията има линк към видео посветено на палеонтологията и обектите на нейните изследвания, детайлни инструкции за практическата част, водени от учен Музейковец, както и необходимите материали - гипс, пластилин, дървена бъркалка, интересни раковини/черупки и скелет на динозавър (играчка).

В научната част децата ще се запознаят с работата на палеонтолозите и ще разберат за процесите, които водят до образуване на вкаменелости, а след това ще влязат в ролята на учен палеонтолог и сами ще си направят отливки от черупка или скелет на динозавър.

 

Защо да избереш Музейко в кутийка за твоето дете?

Ние вярваме, че това е един от начините да поощрим естествения порив на децата да изследват и тестват. Съдържанието е разработено така, че да развива критично мислене у малчуганите, да създава контекст за комплексен подход при решаване на дадена задача без страх от допускането на грешки.


Цената на кутията е 18 лева. Доставката е безплатна, благодарение на Speedy. Закупи я на място в Музейко или натисни бутона "Поръчай тук" под тази страница.

Зарадвай цялото семейство с нови знания, любопитни факти и творчески идеи! Със закупуването на тази кутия ти ни показваш, че сме важни за теб! Благодарим ти, че ни подкрепяш!

 

 


 

STEAM работилница Музейко в кутийка: Планери

Математика, технологии, инженерно мислене и изкуство, събрани в кутийката на Музейко!. Кой е създателят на самолета? И каква всъщност е тайната на летенето?

Подари наука и творчество в едно! Музейко в кутийка: Планери разказва историята на въздухоплаването и предизвиква детската креативност.

 

Какво има в кутията?

В кутията има линк към видео, посветено на значими изследователи и открития в областта на аеронавтиката от древността до 20-ти век, водена от учен Музейковец, както и детайлни инструкции, с които вашето дете да направи свой летателен апарат. Всички основни материали също са налични: чертеж, фолиа за декориране, лепило, молив и други. Запазете кутията, тя ще ви е необходима!

Всичко необходимо, за да се превърне малчуганът в истински изобретател!

 

За кого е предназначена?

Работилницата е подходяща за всички деца над 7 години, които проявяват интерес към летенето и майсторенето.

 

Защо да избереш Музейко в кутийка за твоето дете?

Защото нашите програми са разработени така, че да запалят искрата на любопитството към науката. Стимулират естествения порив на децата да изследват и тестват без страх от допускането на грешки. Децата се учат да мислят критично и да подхождат глобално към решаването на даден проблем. Дейностите в кутията помагат на малчуганите да развиват фината моторика и уменията си за работа с чертожни инструменти.

 

Цената на кутията е 18 лева. Доставката е безплатна, благодарение на Speedy. Закупи я на място в Музейко или натисни бутона "Поръчай тук" под тази страница.

Зарадвай семейството и близките си с нови знания, любопитни факти и творчески идеи! Със закупуването на тази кутия ти ни показваш, че сме важни за теб! Благодарим ти, че ни подкрепяш!

 

Проект "Наука в кутийка" се финансира от програмата "Кризата като възможност" на Столична община, администрирана от Асоциация за развитие на София.

Поръчай тук
Музейко е създаден и финансиран от:
© 2021, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Свържете се с нас
Developed by ICYGEN