Намери ни
8
Карта

Интерактивни онлайн работилници

За малчуганите, които в момента не могат да посетят Музейко на живо, екипът му от учени и педагози създаде уникално онлайн преживяване, чрез което всяко дете, без значение къде в страната се намира, да се докосне до науката и да се забавлява.

Всеки любознателен малък откривател ще бъде част от дигитална работилница, по време на която Музейковец-водещ ще обогати знанията му и ще ги затвърди с увлекателна практическа дейност, развиваща и творчески умения. Разбира се, детето ще има възможност да зададе всичките въпроси, които му изникнат по време на заниманието — от комфорта на дома си. И ако това не е перфектната научна изненада...

 

Какво представляват интерактивните онлайн работилници?

45 минути забавление, наука и творческа дейност

Всяка от работилниците има теоретична и практическа част. Дейностите се базират на методите за учене чрез игра и приложни дейности, множествена интелигентност и други техники за разгръщане на потенциала.

Учен от Образователния екип на Музейко ще води работилницата. В първата ѝ част децата научават различни интересни факти по темата и трупат познания с помощта на разказ от Музейковеца и интерактивна презентация. Втората част на работилницата е практическа – децата с напътствията на Музейковеца ще могат да си направят картичка с дракон.

 

Онлайн работилница: Светът на драконите

Ако децата ти се вълнуват от митични същества и дракони, със сигурност тази работилница е за тях. Ще разберат съществуват ли наистина дракони и какви митове и легенди се носят за тях.

Детето ще придобие умения да разпознава различни животински видове, ще развие въображението си, ще научи кои качества са необходими, за да си герой, и за финал ще може да изработи свой собствен дракон.

 

Подари онлайн научно изживяване на своето дете!

 

Кога се провежда?

Всяка сряда от 11:00 ч. и от 17:00 ч. – Онлайн работилница: Светът на драконите.

 

Колко струва?

7 лв. за един участник. Един билет дава правото за участие на едно дете.

 

За кого е предназначено?

За деца над 6 години.

 

Как да запазя място?

Билет за научните онлайн работилници може да се закупи през платформата за онлайн продажби на Музейко ТУК. След успешно закупуване на работилницата ще получиш имейл с инструкции за включване в онлайн срещата, списък с нужни материали,  както и материали, които трябва да разпечаташ черно-бяло предварително, за да бъде подготвено детето за практическата дейност.

С оглед активното участие на всеки в работилницата местата са ограничени. Музейко си запазва правото да прекрати достъпа до работилниците при неспазване на указаните правила и общи условия.

 

При въпроси не се колебайте да се свържете с Музейковците на телефон 02/ 902 0000 или на имейл адрес shop@muzeiko.bg.

Купи билет за работилницата
Музейко е създаден и финансиран от:
© 2021, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Свържете се с нас
Developed by ICYGEN