Работно време
Вторник – Неделя
10:00 – 18:00

Намери ни
.
Карта

Музейко за деца от 1 до 3 г.

"Най-доброто време да се научиш да летиш е преди да проходиш!"

Всеки ден забелязваш все повече цветове, звуци, светлина и светове.

Най-важното ти занимание е играта, повтаряш едни и същи движения и изследваш дали това променя резултата.

Възрастните мислят, че нищо не разбираш, но всъщност мозъкът ти расте и формира синапси космически бързо. За теб това е един от двата най-важни периода в развитието ти. В Музейко си на място, което насърчава всичките ти сетива, безопасно изследваш, влизаш в роля на архитект, владетел или археолог и играеш, играеш, играеш. Защото играта ти разкрива света.

Нека възрастните си говорят, ти ела в Музейко!

Разходи своите родители из етажите...

МИНАЛО (ЕТАЖ 0)

Заведи мама и татко в миналото, когато не само теб те е нямало, но и тях, също!

Потопете се задно в света на подземните гиганти и придобийте представа за височината им, като сравните крака си с този на дейнотериума.

Продължете към подземните тайнства на скалите, където можете да докоснете различни повърхности и дори да накарате вулкан да се задейства пред очите Ви!

Изследвайте света на археологията, като поровите с малките си ръчички, за да откриете находки от различни епохи. Усетете и разгледайте заедно техните форма, цвят и тежест.

 

НАСТОЯЩЕ (ЕТАЖ 1)

Заведи възрастните на ет. 1, където имаме чуден кът за малки изследователи като теб!

Впуснете се в експозицията Изследвай своя свят: Природа. Покажи им куп любопитни неща за дърветата...  кой живее в тях, как се броят годините им и какво означава защитна окраска.

Насочи твоите възрастни и към Изследвай своя свят: Град. Убеди ги да ти помогнат да построите сграда по твой проект. Изследвай с тях различните видове строителни материали, разходи ги  по греда на върха на небостъргач и накрая заедно седнете на строителния кран.

Не пропускай да ги заведеш в строителната зона СТРОЕЖКО. Там можеш да разгледаш различни по големина, цвят и форма конструктори!

 

БЪДЕЩЕ (ЕТАЖ 2)

Качи родителите на машина на времето и се изкачете до етажа на бъдещето, където те очакват куп интересни предмети в експозицията, която задава въпроси за бъдещето на Земята: Кой създава бъдещето?

Покажи как можеш да погалиш растенията в градината на покрива и изследвай с поглед и ръчички различните игри свързани с космоса!

 

Не забравяй и, че всеки месец в Музейко има специална програма, разработена за най-малките, като теб! Кликни на бутона, за да разбереш кога през този месец сме планирали тези забавни активности.


Дни за най-малките в програмата на Музейко
Музейко е създаден и финансиран от:
© 2019, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Свържете се с нас
Developed by ICYGEN