Намери ни
Карта
Начало / Програма / Време за истории в Музейко - творчес ...

Програма:

Време за истории в Музейко - творческо ателие (на български език)

Story Time Project

Ателието е и на български, и на английски и цели да възроди любовта към книгите и четенето. Децата ще се потопят в приказната реалност на художествената литература, която ще преживеят чрез техниките на изящните и приложни изкуства. Очакваме те заедно да разкрием приказната реалност на книжката "Дакел, не! или мечките 2" от Мила Попнеделева-Генова. Ще се впуснем в щуро приключение с един пакостлив, ала много смешно-симпатичен дакел. Ще играем, пеем, танцуваме, рисуваме с ангоба и моделираме дакели от глина*, заедно, деца и родители. А специален гост на работилницата ще бъде самата авторка на книжката – Мила Попнеделева – Генова.

*Важно: Тъй като глинените фигурки ще бъдат глазирани (с транспатентна глазура) и изпечени на 1060’C и ще могат да бъдат взети на място от Музейко седмица след провеждане на ателието, е необходимо непременно да сте оставили актуален мейл адрес при записване за работилницата, за да можем да се свържем с вас щом керамичните произведения са напълно готови.

Ателието се провежда на български език.

Час: 11:30 - 13:00
Дата: 26 март (неделя) - български език - книжката "Дакел, не! или мечките 2" от Мила Попнеделева-Генова
Възраст: Деца над 6-годишна възраст
Капацитет: 20 деца
Осигурени материали: глина, ангоба, дървени и пластасови инструменти, четки, подложки
Водещ: Боряна Зафирова

За това занимание е включено в билета за Музейко, но е необходимо предварително записване.

Моля, попълнете всички полета в регистрационната форма в края на текста (бутон "Резервирай”). Бъдете на информация до Дървото на Музейко 20 минути преди началото на работилницата.

Резервациите се обработват по реда на тяхното пристигане в работно време от понеделник до петък. Срокът за отговор е 1 работен ден. Моля, имайте предвид, че 15 минути преди началото незаетите места се отварят за хората, които чакат на място.

Резервирай
Музейко е създаден и финансиран от:
© 2020, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Свържете се с нас
Developed by ICYGEN