Начало / Новини / Театър в кутия на 13.06

Новини:

Театър в кутия на 13.06

09.06.2023

Международен фестивал на театралната миниатюра "ТЕАТРОСКОП" представя една различна театрална форма, която съчетава изкуство, иновация и магия наречена още – театър в кутия. Това е импресия, театрална ситуация или история, представена в малка сценична кутия, с малки кукли и предмети, съпроводени от музика, осветление и други сценични ефекти. Всяко представление е специално създадено за един зрител и има продължителност от 3 до 5 минути.

„ТЕАТРОСКОП“ ще гостува на Общински културен институт Научно-Образователен детски център „Музейко" на 13 юни от 11 до 14 часа, където входът за детския център ще позволи на посетителите да се насладят на изкуството на театъра в кутия.

Този фестивал, подкрепен от Министерството на културата, Столична община и Община Бургас, представя техниката Cajа Lambe, известна още като Ламбе Ламбе и има за цел да засили европейската принадлежност на България, като представиш новия театрален формат на Ламбе Ламбе в едно от най-важните събития в календара на фестивалите в Европа.

Не пропускайте този уникален фестивал, който ще Ви въведе в магическия свят на театъра в кутия и ще ви предложи незабравими минути на театрално изживяване в Музейко на ул. проф. Боян Каменов 3 на 13.06 от 11:00 до 14:00 ч.

© 2024, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Профил на купувача | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Контакти
Developed by ICYGEN