Намери ни
8
Карта
Начало / Програма / Специална програма за най-малките на ...

Програма:

Специална програма за най-малките на цена 5 лв.

Тази неделя (16 август) Музейко подготвя специална програма за най-малките си приятели - децата до 5 години! А през август цената на билета през уикенда е 5 лв.! В Музейко малчуганите развиват въображението, моториката и знанието си за света, взимайки участие в специални дейности, както и изследвайки етажите на Миналото, Настоящето и Бъдещето. Освен това ще могат да се забавляват в току що откритото външно пространство - Калната градинка, където чрез игра с естествени материали разширяват знанията си за света и за природата. Вижте програмата по-долу.

 

Ето какво трябва да знаете, ако планирате да ни посетите:

Музейко е с ново работно време от 10:00 до 12:30ч.; от 13:00 до 15:30ч. и от 16:00 до 18:00ч. Цената на билета през уикендите на август е 5 лв. и можете да удължите престоя си за още един времеви интервал срещу 1 лв.

Молбата ни е да закупите билетите си онлайн ТУК. Билети се продават и на касата на Музейко, но само ако капацитетът не е запълнен.

Тази нова организация цели да се осигури безопасност и комфорт на посетителите. За повече информация вижте ТУК. Благодарим ви за разбирането!


След като вече сте в Музейко, време е да играем и изследваме!

Танци-манци с Боряна

Искаш ли да се пренесеш с танц към някои от най-известните плажове в света? Ще започнем с бразилска самба и с леки поклащания, ще преминем към кубинска салса, а за повече... заповядай на място! Дейността развива музикалността и моториката на малчуганите между 2 и 5 години.

11:30 – 12:10 | 13:30 – 14:10Време за игра: Каменна колекция

Влез в ролята на моден дизайнер, като подбереш и съчетаеш дрехите от колекция рокли, поли, палта, панталони, обувки и аксесоари! Дейността е подходяща за деца на възраст от 1 до 5 години.

10:00 – 12:30 | 13:00 – 15:30


Време за игра: Просторът на Баба

Добрите навици се възпитават от ранна възраст. Децата обичат да бъдат полезни, като помагат на своите роднини в домашната работа. А дали ще "грабнат" интереса им кукленските дрешки, които Музейко е подготвил? Дейността е подходяща за деца на възраст от 2 до 5 години.

10:00 – 12:30 | 13:00 – 15:30Забавна демонстрация: Цветни капчици

Наблюдавай как течностите в чашата не се смесват! Но как така? Разбери в този забавен експеримент с олио и вода, който ще си направиш сам, а Музейковците ще ти обяснят "магията" зад него. Подходящо за деца между 2 и 5 години.

11:00 – 11:15 | 11:15 – 11:30 | 14:00 – 14:15 | 14:15 – 14:30 | 16:30 – 16:45 | 16:45 - 17:00

 

Калната градинка: Ново външно пространство в Музейко

Калната градинка вече посреща малчуганите над 2 години в Музейко! Забавлявай се в оборудваното с 8 игрови зони пространство, стимулирайки когнитивното и физическото развитие на децата. Свободната игра е незаменима в ранна детска възраст.

 

*При хубаво време част от дейностите се провеждат на открито.

 

И още приключения за всички възрасти:

Maker Space - Анимация

В специално оборудваното пространство за новаторски идеи и творчески решения на Музейко, ще откриеш вълнуващо приключение за млади кинематографи: Анимация!
Ела да разказваме истории! Стани аниматор!

Мaker Space в Музейко се реализира с подкрепата на Bosch, Аmerican English Academy, b2n и сокове Tedi. Посещението му е включено в цената на билета за индивидуално посещение в Музейко.

Строежко

Хайде да строим!

Голямата строителна зона в детския научен център посреща деца и любопитни възрастни от 1 до 99 години.
С помощта на хиляди строителни блокчета и дъсчици, големи лего кубчета в различни цветове и цветни карти за земя малките конструктори ще издигат своите най-високи кули, най-стабилни къщи, най-дълги писти или невероятни космически кораби, коли, самолети и животни.

Строежко е със специален акцент върху най-малките посетители на Музейко - от 18 месеца до 5 години. Образователните ползи са наистина много - логическо и пространствено мислене, сръчност и чувство за баланс, работа в екип и концентрация, творческо и когнитивно развитие, усъвършенстване на фината моторика.

Лятна академия в Музейко

Игри на науката - запиши се!

Ако все още се колебаете къде да приключенства младия изследовател през лятото, Музейко провежда Игри на науката - лятна академия! Остават още само две седмици, в които можете да се запишете:

17 - 21 август Седмица на Експериментите

24 - 28 август Седмица на Животните

Вижте повече информация ТУК.

Музейко е създаден и финансиран от:
© 2020, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Свържете се с нас
Developed by ICYGEN