Намери ни
8
Карта
Начало / Програма / Специална програма за най-малките

Програма:

Специална програма за най-малките

Този вторник (4 август) Музейко ще посвети на най-малките си приятели - децата до 5 години. Очаква ги специална програма, която ще им помогне да развият въображението, моториката и знанията си за света, взимайки участие в забавни дейности, както и изследвайки етажите на Музейко!

Ето какво трябва да знаете, ако планирате да ни посетите:

Музейко е с ново работно време от 10:00 до 12:30ч.; от 13:00 до 15:30ч. и от 16:00 до 18:00ч. Билетът е на цена 9 лв. за всички и важи за един времеви интервал. Срещу 1 лв. можете да удължите престоя си за още един времеви интервал.

Можете да закупите билетите си онлайн ТУК. Билети се продават и на касата на Музейко.

Тази нова организация цели да се осигури безопасност и комфорт на посетителите. За повече информация вижте ТУК. Благодарим ви за разбирането!


След като вече сте в Музейко, време е да играем и изследваме!


Време за игра: Водно цвете

Запитвал ли си се как се катери водата? И дали водата може да накара едно хартиено цвете да разцъфне? Да, възможно е. И можеш да направиш сам този експеримент тук в Музейко. Ела, оцвети и изрежи твоето хартиено цвете и виж как то ще разцъфне, когато го поставиш във вода

От 10:00 до 14:00 часа. Подходящо за деца над 2 години

Забавна демонстрация: Танцуващи зрънца

Може ли нещо да накара оризчетата да се движат без да потъват в чаша с газирана вода? Въпреки гравитацията? О да има! – и то благодарение на един газ, който се нарич въглероден диоксид и е разтворен в газираните напитки. Ще наблюдаваме танца на оризчетата заедно.

11:00 - 11:15 I 11:15 - 11:30 I 13:30 - 13:45 I 13:45 - 14:00 Подходящо за деца над 2 години

Време за игра: Лятна кухня

Каква здравословна закуска можем да си сготвим? Какво да бъде първото ни ястие в менюто? Можем ли да си сготвим бъркани яйца? Какви продукти ще ни трябват и колко от тях. Имаме съдове за готвене. А салата? Можем ли да си направим вкусно зеленчуково пюре? А сандвич? И така нататък продължава играта с нарязване и смесване на продукти на открито, насърчавайки децата да влизат в ролята на готвачи и да помагат в кухнята.

Oт 10:00 до 14:00

Музейко е създаден и финансиран от:
© 2020, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Свържете се с нас
Developed by ICYGEN