Начало / Програма / Щъркелов ден

Програма:

Щъркелов ден

30.04.2017

Кога: 30.04, неделя от 11:00 - 13:00
Къде: Читалня, Учебен корпус Музейко
Подходящо за: Деца от 2 до 14 години и техните родители
Капацитет за всяка от дейностите: 15 деца и техните родители
Безплатно занимание с предварително записване*

Българска асоциация „Осиновени и осиновители“ – БАОО и Музейко канят малки и големи да станат част от един вълнуващ празник – Щъркелов ден. Ден, в който едно дете открива своето семейство завинаги. Отбелязва се като втори рожден ден - с много песни, танци, торта и свещички. За втора поредна година Българска асоциация „Осиновени и осиновители“ отбелязва този прекрасен празник.

Ето какви занимания сме подготвили:

1. „Театър на трохите – месене на хляб“. Подходящо за деца над 5 години. Капацитет 15 деца и техните родители;

2. Работилница за изработка на картички за Щъркелов ден - подходящо за деца от 2 до 14 години. Капацитет 15 деца и техните родители;

3. Кът за четене - подходящо за деца от 2 до 14 години. Капацитет 15 деца и техните родители;

На Ваше разположение ще има психолог, социален работник и родител, осиновил дете, с които ще можете да се консултирате по всички въпроси свързани с осиновяването.

Накрая Константин Кучев ще се погрижи всички деца и родители заедно да се забавляват с много песни и танци, а всеки малчуган ще си тръгне с малък подарък. Константин Кучев е певец, цигулар и композитор. Завършва НМА “Панчо Владигеров” с поп и джаз пеене. От средата на 2014 г. е водещ на “Разходка по луната” - концерт за деца и техните родители.

Ще Ви очакваме!

*Заниманията са безплатни и ако искате да се включите не е необходимо да закупувате билет за Музейко, а предварително да се запишете. Моля, попълнете всички полета в регистрационната форма в края на текста (бутон "Резервирай”). Моля, посочете в коя от дейностите бихте желали да се включите (в полето за име и възраст на детето). Бъдете на информация до Дървото на Музейко 20 минути преди началото на работилницата.

Резервациите се обработват по реда на тяхното постъпване в работно време от понеделник до петък. Срокът за отговор е 1 работен ден. Моля, имайте предвид, че 15 минути преди началото незаетите места се отварят за хората, които чакат на място.

Резервирай
© 2024, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Профил на купувача | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Контакти
Developed by ICYGEN