Работно време
Вторник – Неделя
10:00 – 18:00

Намери ни
.
Карта
Начало / Програма / Програма за деца до 5 г. на 17 март 2019

Програма:

Програма за деца до 5 г. на 17 март 2019

Александър Кръстев чете приказки

Александър Кръстев е книжен блогър и комуникационен специалист, създател на най-големия сайт за книги и четене у нас “Аз чета” и агенция BookMark. Носител е на званията Рицар на книгата и Посланик на библиотеките, а последното му любимо занимание, свързано с книгите, е да чете заедно с 1-годишния си син. Елате, за да научим кои са любимите му книжки и да чуем заедно историите, скрити в кориците им.

Подходящо за деца на 1-5 г.

11:30 - 12:00 часа

Откъде идва храната?

Знаете ли откъде идва храната? А как стига до чинийката пред нас? Със специално подготвените ни зеленчукова лехичка и плодно дръвче, ние музейковците каним нашите най-малки приятели на забавно пътешествие с различни мисии. По време на това занимание децата влизат в роля на готвачи, продавачи и градинари. Сами създават с въображението си цветните персонажи и сценарий на играта. Ролевият сюжет им дава възможност да надграждат социалните си умения и да разширяват речниковия си запас докато изследват света на възрастните. Изпълнението на рецепта изправя детето пред елементарна математическа задача за разрешаване и насочва вниманието му към ползите на различните хранителни продукти.

Подходящо за деца на 1-5 г.

10:00 - 16:00 часа

Рисуване с крачета и ръчички

Тема: Любимата ти пица!

С цветове и пластмасови форми и фигурки деца и родители ще рисуват върху бели платна... своите любими пици! Защото е важно да го има, както казват възрастните: "кашкавалено на бяло"! С помощта на техните родители, децата са насърчени да използват своите ръчички и крачета. Така им помагаме да опознаят собственото си тяло и да създават различни цветови комбинации.

Подходящо за деца на 1-5 г.

10:30 - 13:00 часа
14:00 - 16:00 часа

Раздвижи се!

Скок-подскок, време е за движение! По време на заниманията в спортния кът децата се движат активно докато сами създават маршрути с различни препятствия. Заниманието затвърждава двигателните навици и умения, подобрява концентрацията и провокира към самостоятелност и инициативност. Физическата активност действа благотворно на сърдечно-съдовата система, както и на целия детски организъм.

Подходящо за деца от 1 до 5 г.

11:00 - 11:30 часа
12:00 - 12:30 часа

 

 

Програмата е част от дневната програма на Музейко за 17.03.2019
Цена на билет за еднодневно посещение на дете над 2г.: 10 лв.
Цена на билет за еднодневно посещение на възрастен: 15 лв.
Информация за билети за индивидуални посетители може да намерите тук: http://www.muzeiko.com/bg/pages/ceni-i-rabotno-vreme-36.html
Повече информация за нашите годишни карти може да намерите тук: http://www.muzeiko.com/bg/pages/become-member-21.html

За всички картодържатели с годишни или сезонни карти (закупили карта през 2018 г., която е активна и през 2019 г.), които имат деца под 4 години към датата на посещение на Музейко: Децата Ви под 4 години ще получават гривна за вход без допълнително заплащане (до изтичане валидността на закупената през 2018 г. карта или до навършване на 4 г.)

 


Музейко е създаден и финансиран от:
© 2019, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Свържете се с нас
Developed by ICYGEN