Начало / Новини / Пътешествието на Музейко в Благоевград

Новини:

Пътешествието на Музейко в Благоевград

22.02.2024

Благодарим за топлото посрещане от град Благоевград и Регионална библиотека "Димитър Талев", които отвори врати за образователното пътешествие на Музейко.

С усмивки и радост от малките посетители, които споделиха своето вълнение с екипа ни, започнахме нашето приключение. Заедно с децата открихме тайните на енергията в храната, разбрахме как растението извлича жизненоважните си вещества и научихме откъде идва светлината в нашите домове. Всяко откритие бе срещнато с удивление и вълнение, докато Музейко ги водеше през света на зелената енергия и устойчивата среда.

Това образователно приключение не би било възможно без подкрепата на Национален фонд „Култура“, който финансираха проекта "Наука за децата: зелена енергия и устойчива среда", по програма "Разпространение 2023".

Благодарим на всички, които ни участват в това вълнуващо пътешествие. Нека знанието и любопитството продължат да ни водят напред към по-зелена и устойчива бъдеще.

Следващата ни спирка е гр. Пловдив през месец март. Следте сайта и социалните ни канали, за да разберете кога, къде и от колко часа.

© 2024, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Профил на купувача | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Контакти
Developed by ICYGEN