Работно време
Вторник – Неделя
10:00 – 18:00

Намери ни
.
Карта
Начало / Ново / Открий как хората по света си казват ...

Ново:

Открий как хората по света си казват „Здравей!“ и „Благодаря!“ с Рут Колева в Музейко

Тази неделя, 04 ноември 2018 г., Рут Колева ще се отправи на вълнуващо пътешествие с малките откриватели в Музейко.

С песен на уста, те ще открият Тадж Махал, ще построят пагода и ще навлязат в дебрите на дивата природа. Ще научат: Кои са най-важните думи, които един откривател трябва да знае? Как е "Здравей!" и "Благодаря!" на различни езици? С любопитство и "добра дума" ще стигнат чак до Индия и Китай!

Всичко това Рут и малките пътешественици ще преживеят сред една от тематичните изложби в зона „Изследвай своя свят – Природа и град“, където ще могат също да изградят Акропола в Атина и да научат с какво се различава пагодата в Китай от кулата в Пиза. Рут ще се спре и на една от любимите си дестинации – Индия, за да разкрие богатството на Тадж Махал. Певицата с авантюристичен дух ще се върне и към преживяванията си в САЩ, а историите неусетно ще прелеят към песни като New York, New York.

От градовете музикалното пътешествие ще се пренесе към дивата природата на остров Бали. С подскоци и импровизации децата и соул певицата ще потърсят различни животински видове, ще открият как виждат рибите, пеят ли морските създания и как звучи жабешкият хор.

Рут Колева гостува на Детския научен център, за да се включи в доброволческата му програма “Музейковец за един ден”, посвещавайки лично и артистично време на малките си фенове. До момента в програмата вече гостуваха и други любими и близки до децата български знаменитости - Максим Ешкенази, Ани Пападопулу, Рафи и Марта Вачкова, Стефан Вълдобрев, Драго Симеонов и Йоана Буковска-Давидова.


Къде?
из Настоящето на етаж 1

Кога?
04.11.2018 г.
11:00 - 11:30 часа
12:00 - 12:30 часа

Музейко е създаден и финансиран от:
© 2019, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Свържете се с нас
Developed by ICYGEN