Начало / Новини / От джунглата до Музейко

Новини:

От джунглата до Музейко

03.01.2024

Годината в Общински Културен Институт Научно-Образователен Детски Център Музейко започва с екзотично гостуване на многобройни влечуги от далечните джунгли.

Всеки посетител ще има възможността да се впусне в амазонско приключение на нови знания, да е в близък контакт с животните и да се снима с някои от видовете за спомен.

Сред студенокръвните гости на Музейко ще са кобри, мамби, тайпани, гърмящи змии и отровници, както и смоци, питони, отровни гущери, агами, геконии и още куп други. Екипът на Музейко е подготвил научно-образователна програма, която освен наука, ще обедини и играта, и забавата. Всеки малък изследовател на заобикалящия го свят ще може да влезе в ролята на Тарзан, Идиана Джоунс или друг любим приключенец като ще си отговори на въпросите – с какво се хранят влечугите, дали и колко часа в денонощието спят и как ловуват в естествения си хабитат.

Изложението на екзотичните приятели на Музейко започва от началото на януари и ще продължи до февруари в залата за изложби в Детския Център на ул. Проф. Боян Каменов 3 от 10:00 до 18:00 ч. Не е необходимо предварително записване или закупуване на билети, залата е достъпна за всеки посетител, който е закупил обикновен билет от каси.

Следете страницата ни във Фейсбук за допълнителна инфорация.© 2024, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Профил на купувача | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Контакти
Developed by ICYGEN