Намери ни
Карта
Начало / Ново / Нови цени 2019

Ново:

Нови цени 2019

 

От 2 януари 2019 г. цените за индивидуални посетители в Музейко, най-големият Детски научен център в Източна Европа, се променят. Детайли за цените на индивидуални посетители може да намерите тук.

 

За всички картодържатели с годишни или сезонни карти (закупили карта през 2018 г., която е активна и през 2019 г.), които имат деца под 4 години към датата на посещение на Музейко: Децата Ви под 4 години ще получават гривна за вход без допълнително заплащане (до изтичане валидността на закупената през 2018 г. карта или до навършване на 4 г.)

 

Колко пъти планирате да посетите Музейко през 2019?


Планирате да посетите Музейко повече от 4 пъти през 2019 г. Може да се възползвате от нашите разнообразни годишни карти. Цените на годишните карти през 2019 са с около 20% по-ниски от досегашните. Детайли за възможностите и предимставата на годишните карти в Музейко може да намерите тук.

Планирате да посетите Музейко между 2 и 4 пъти през 2019 г. Може да се възползвате от нашите сезонни карти. Сезонните карти са в продажба два пъти годишно и осигуряват неограничено посещение на Музейко в работните му дни в продължение на 3 месеца. Следете нашия уебсайт и се абонирайте за бюлетина ни, за да Ви информираме, когато пускаме в продажба сезонните ни карти.

Планирате да посетите Музейко само веднъж през 2019 г.Може да си закупите еднодневен билет за индивидуално посещение. През 2019 цените на билетите за индивидуални посетители се променят. Вече не предлагаме делнични и уикенд билети. Детайли за цените за индивидуални посетители може да намерите тук. Ако сте родител на дете над 2 г., трябва да знаете, че еднодневното му посещение на Музейко през 2019 е срещу детски билет от 10 лв. 

HAPPY HOUR

Времето за посещение на Музейко с билет на преференциална цена се увеличава. Новият ни happy hour е 2 часа, а билетът за него - 7 лв. всеки ден и за всеки посетител над 2 г.

HAPPY FRIDAY

Всеки петък през месец януари 2019 билетът за Музейко ще бъде 5 лв. за всички посетители над 2 г.

Музейко е създаден и финансиран от:
© 2019, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Свържете се с нас
Developed by ICYGEN