Намери ни
Карта
Начало / Новини / Музейко затваря за ден - чакаме те в ...

Новини:

Музейко затваря за ден - чакаме те в Южния парк!

Музейко отново ще затвори на 13 юли, за да се пренесе на открито за един ден!

Този път ще ви чакаме в Южния парк с научни предизвикателства, летящи машини и безброй забавления. Елате с нас в света на  откривателството, конструирането и приключенията!

Ще има кът за Научни закачки, в който Музейковците ще ви провокират с удивителни експерименти от света на физиката и химията. В зоната за новатортво и креативност Maker Space ще можете да си направите сами безмоторен самолет - глайдер. Ще се впуснем във вълнуващ Лов на загадки! Най-находчивите ловци имат възможност да спечелят подарък от нашата томбола с награди - една седмица в Лятната целодневна академия на Музейко, специални отстъпки или играчка.

И още! Накрая ще се впуснем в летателно приключение със самолетите, които сме си направили сами!

Кога? 13 юли 2019, Събота от 10:00 до 16:00 часа

Къде? Южния парк, Голямата поляна  от страната на ул. Нишава

Вход свободен

Ученето през летните дни може да бъде забавно и необикновено. Всеки млад изследовател има възможност да продължи своето приключение в Лятната академия на Музейко, която ще вдъхновява децата в предстоящите месеци с научни работилници, творчески ателиета и спортни игри. Всеки, който желае да посети Лятната академия в Музейко, ще получи 20% отстъпка, ако се запише на място на 13 юли 2019.

Музейко е създаден и финансиран от:
© 2020, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Свържете се с нас
Developed by ICYGEN