Начало / Новини / Музейко в Зоопарк София за Деня на д ...

Новини:

Музейко в Зоопарк София за Деня на детето

25.05.2023

Зоопаркът в гр. София ще бъде домакин на Музейко – научният детски център, в най-хубавия ден от годината - Деня на детето. Това събитие ще предложи разнообразни дейности и занимания, които ще забавляват и обогатяват децата от всяка възраст.

Активностите, които екипът на Музейко е подготвил за малките посетители ще развие тяхната креативност и фина моторика, логическото и пространствено мислене, социалните умения и творчеството. Музейко предизвиква както малките, така и големите посетители да построят своето любимо животно от обитателите на Софийския зоопарк.

Друга дейност ще бъде свързана с изкуство. Посетителите ще имат възможност да оцветят, изрежат и залепят своите герои, които ще "оживеят" пред очите им. Те могат да отнесат своите творения у дома и да създадат театрално представление пред цялото семейство, като разиграят различни сюжети с любимите си животни. Тези арт дейности са изключително полезни за развитието на фината моторика, въображението и чувството за принадлежност на децата. Чрез ролевата игра децата ще научат много за света около тях, ще научат да разпознават и изразяват емоции и как да се справят с различни ситуации.

Екипът на Музейко ще помогне на децата да развихрят въображението си, да тестват търпението и да се справят с различни предизвикателства, съобразени с тяхната възраст.

Събитието ще се състои на 01.06 в Зоопарка в гр. София от 14:00 до 18:00 ч. и ще бъде отворено за посетители от всички възрасти.

© 2023, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Профил на купувача | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Контакти
Developed by ICYGEN