Намери ни
8
Карта
Начало / Новини / Музейко в кутийка: Коледа - STEAM ра ...

Новини:

Музейко в кутийка: Коледа - STEAM работилница за деца

Дали Музейко може да се събере в кутийка? Може би не целият наведнъж, но със сигурност ще бъде забавно да опита. Екипът ни от вдъхновени учени и педагози разработи специално за теб Музейко в кутийка: Коледа! Така Музейковците ще могат да дойдат в твоя дом и да ти помогнат с коледните изненади, разбира се, докато мислите, творите и изобретявате заедно!

Открий, помисли, изобрети електричеството!

Музейко в кутийка: Коледа е кутия, в която можеш да откриеш вълнуващата история за коледното дърво, разказана от Музейковец, и материали, с които да си направиш картичка с истински светещ връх!

 

Какво ще откриеш в кутията?

В кутията има линк към видео презентация, материали, с които да си направиш поздравителна картичка, и детайлни инструкции за направата на картичката.

Откъде идва традицията с коледното дърво? Как са го украсявали преди 400 години? Защо го украсяваме до днес? Ще се научиш как да различаваш бор, смърч и ела, ще помислим и кое ли е най-подходящото коледно дърво за вкъщи!

От многото начини да се заредим с настроение за Коледа ние избрахме страхотна светеща картичка с коледно дърво! В кутията ще откриеш схема на електрическа верига. С нейна помощ ще инсталираш малка лампичка, която ще свети на върха на елхата, за да е още по-празнична! Когато се затвори картичката,лампичката светва!

 

Купи Музейко в кутийка: Коледа на цена от 18 лв. през онлайн платформата за продажби ТУК

...или на място, в магазина за подаръци на Музейко! А през декември всички продукти в магазина имат 20% отстъпка от цената! Виж повече за промоцията и работното време на магазина ТУК.

 

Зарадвай семейството и близките си с нови знания, любопитни факти и творчески идеи! Музейко е твой верен помощник в откритията и майсторенето! Обединявайки наука, инженерство и изкуство, кутийката на Музейко ще вдъхнови всеки мъник за откривателство

Благодарим ти, че ни подкрепяш! Със закупуването на тази кутия ти ни показваш, че сме важни за теб!

Работилницата е подходяща за деца над 5 години. Помощта на родител или по-голям приятел ще бъде полезна.

Купи онлайн
Музейко е създаден и финансиран от:
© 2021, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Свържете се с нас
Developed by ICYGEN