Начало / Новини / Музейко на гости в Arte Spa&Park Hot ...

Новини:

Музейко на гости в Arte Spa&Park Hotel Велинград

29.03.2024

От 29-и март до 7-и април, Arte Spa&Park Hotel във Велинград се превръща в домакин на любимите пътуващи изложби на Музейко.

Една от изложбите, озаглавена "Живей в кръговрата! Разреши проблема", се фокусира върху важността на опазването на природните ресурси и нашето отношение към околната среда. Екипът на Музейко ще бъде на разположение, за да представи различните видове енергии и как те могат да бъдат използвани от децата. Посетителите могат да се присъединят към групите за посещение от 10 до 12 часа и от 19 до 22 часа.

Втората изложба, наречена "Строежко", представя интерактивни образователни задачи, които вълнуват както малките, така и големите. Тази изложба насърчава посетителите да се включат в конструктивни предизвикателства и да разработват свои инженерни проекти. Гостите на хотела могат да се забавляват с "Строежко" през целия ден.

Важно е да се отбележи, че изложбите са достъпни само за гостите на Arte Spa&Park Hotel. Така че, ако планирате почивка във Велинград през следващите дни, не пропускайте възможността да се потопите в удивителния свят на Музейко!

© 2024, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Профил на купувача | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Контакти
Developed by ICYGEN