Намери ни
Карта
Начало / Ново / Музейко и Little Gym с лятно предложение

Ново:

Музейко и Little Gym с лятно предложение

Имаме новина за всички любопитни и активни деца, любители на игрите, спорта и приключенията!

Всеки, който посети Музейко през август, ще получи талон за 20% отстъпка за детски спортен лагер в The Little Gym. А има и още:

Всеки, който посети The Little Gym през август, ще получи талон за 20% отстъпка за Лятна Академия в Музейко.

Най-хубавото е, че можете да ги съчетаете. Сутрин с наука и творчество в Музейко и следобед със спорт и креативни игри в Little Gym!

The Little Gym е най-старата в света програма за ранно детско развитие чрез гимнастика, музика и игра. През лятото The Little Gym предлага полудневни или целодневни занимания за деца от 3 до 12 години, които комбинират спорт, игри и креативни дейности в атмосфера на тотално забавление! Под ръководството на специално обучени инструктори, децата развиват двигателните си умения, въображението и креативността си, учат се да работят в екип и придобиват редица житейски умения като участват в забавни „мисии“, изпълнени с приключения.

Лятната академия на Музейко е вълнуващо пътешествие в света на науката и творчеството. Нашият екип предлага уникални авторски формати, разработени от учени, творци и педагози, съобразени със знанията и уменията на децата от 1 до 4 клас.

Научните работилници тази година са на две основни теми. Темата "Експерименти" ще въведе младите откриватели в света на физиката и химията, където ще могат да изледват явления като атмосферното налягане, плътността на веществата и как химиците ги изследват. Темата "Животни" ще им разкрие суперсилите на насекомите, тайните на дивите котки и как са конструирани гнездата на птиците.

Във "Време за истории"  с техниките на изящните и приложни изкуства ще разказваме истории по любима детска книга. Очакват ви още  Работилница по анимация, спиращи дъха гледки в Планетариума, игри навън и посещение на Зоопарка.

Лятото прекарано с приятели е още по-весело!

Талон за отстъпка се предоставя на всеки, закупил билет за Музейко.

Музейко е създаден и финансиран от:
© 2020, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Свържете се с нас
Developed by ICYGEN