Намери ни
8
Карта
Начало / Новини / Музейко е затворен от 20-и до 31-ви март

Новини:

Музейко е затворен от 20-и до 31-ви март

Детският научен център временно затваря врати за посетители до 31-ви март 2021 г. вкл. За всички деца вкъщи Музейковците планират вълнуващи интерактивни онлайн работилници. Можеш да следиш сайта ни, Facebook и Instagram страниците ни, за да бъдеш в крак с всички новости.

 

Често задавани въпроси

1. Затворен ли е Музейко?

Да, Музейко, магазинът за подаръци и кафе-ресторантът са затворени, считано от 20-и март 2021 г. (събота). Правим това от лична отговорност, която екипът ни от учени има към всички деца и родители, както и поради влизащите в последствие обновени противоепидемични мерки.

 

2. Планира ли Музейко онлайн дейности по време на затварянето?

Да, Музейковците провеждат интерактивни онлайн работилници за деца всяка сряда, събота и неделя. Можеш да научиш повече ТУК. Следи Facebook и Instagram страниците ни и за други изненади, които Музейковците са подготвили.

 

3. Кога ще отвори Музейко отново?

Актуалната заповед на Министерство на здравеопазването позволява на Музейко да отвори на 1-ви април - четвъртък. Ако дотогава ситуацията се промени, информацията на тази страница ще бъде допълнена. Надяваме се да се видим скоро!

 

4. Вече закупих билет за Музейко за периода, през който е затворен. Какво да правя?

Музейковците ще се свържат с всички, закупили билети за периода на затваряне. Билетите могат да бъдат презаверени за друга дата или заплатената за тях сума да бъде върната по банков път.

 

5. Имам ваучер за посещение с дата на изтичане по време или след периода на затваряне. Ще бъде ли удължена валидността му?

Да, валидността на всички ваучери за посещение с дата на изтичане след 19-и март 2021 г. ще бъде удължена. Повече информация ще намериш на страницата Цени и работно време след като Музейко отвори врати отново.

 

6. Имам годишна или сезонна карта за посещение в Музейко. Ще бъде ли удължена нейната валидност?

Да, валидността на всички годишни или сезонни карти за посещение с дата на изтичане след 19-и март 2021 г. ще бъде удължена. Повече информация ще намериш на страницата Цени и работно време след като Музейко отвори врати отново.

 

Ако имаш друг въпрос, не се колебай да се свържеш с нас!

Музейко е създаден и финансиран от:
© 2021, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Свържете се с нас
Developed by ICYGEN