Намери ни
8
Карта
Начало / Новини / Maker Space представя - АНИМАЦИЯ

Новини:

Maker Space представя - АНИМАЦИЯ

07.06.2019

През юни 2019 в специално оборудваното пространство за новаторски идеи и творчески решения на Музейко, ще откриеш ново вълнуващо приключение за млади кинематографи: Анимация!

Ела да разказваме анимирани истории!
Хората разказват приказки и легенди в картинки от дълбока древност… Днес анимацията е изключително развита, но в основата си целта й е все така същата – да се разкаже една запленяваща история.
На  7  юни в Maker Space започваме анимационното предизвикателство! Децата ще могат да се потопят в изкуството на анимирането! Ще навлязат в технологията на филма, ще открият как можем да излъжем човешкото око, че нещо статично се движи, колко изображения са необходими за създаването на едно плавно движение.

Първата ни дейност е Стоп кадър анимация - малките кинематографи ще се впуснат в приключение със станции с камери и софтуер за заснемане на техните идеи.

Донеси любимите си играчки и ги направи герои в твоя анимационен филм!

Пространството е отворено за всеки посетител на Детския научен център от вторник до неделя, между 11:00 и 13:00 часа и 14:00 и  17:00 часа. Всеки петък между 10 юни - 23 август 2019 Maker Space ще работи с индивидуални посетители само от 14:00 до 17:00 часа поради провеждането на Музейко Лятна Академия.

Подходящо за деца между 7 и 15 години.

Мaker Space в Музейко се реализира с подкрепата на Bosch, Аmerican English Academy, b2n и сокове Tedi. Посещението му е включено в цената на билета за индивидуално посещение в Музейко.


Музейко е създаден и финансиран от:
© 2022, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Свържете се с нас
Developed by ICYGEN