Работно време
Вторник – Неделя
10:00 – 18:00

Намери ни
.
Карта
Начало / Програма / Ден за най-малките (1-5 г.) на 21 ок ...

Програма:

Ден за най-малките (1-5 г.) на 21 октомври

Куклен театър - Надежда Коджабашийска –  „Приказки на колела“

Преносим куклен театър, с който по забавен начин ще създадем диалози и ситуации по приказката "Пепеляшка на обратно". Заедно ще се вживеем в чувства и емоции, като влезем в образа на герои, за да провокираме творческото мислене и въображението на малчуганите.

от
10:30 часа
11:30 часа

Зала, ет.1

 

Ще творим с есенни листа!

Децата, с помощта на родителите, ще си направят чудни и цветни картини от есенни листа. Ще се развихрим и ще изработим пейзажи, абстракции и дори - автопортрети! Ще поговорим с малките посетители за сезоните и различните шарки на листата. Ще насочим вниманието им към природата, но и към богатия вътрешен свят, който всеки малчуган носи в себе си.

10:00 - 13:00 часа
14:00 - 16:00 часа

Зала, ет.0

 

Танци-Манци

Обичате ли да танцувате? – Каним Ви на танц! От нас стъпките и хореографията, а от Вас танцьор-солистите. Музиката и движението са изключително важни за цялостното развитие на детския организъм. Te подобряват гъвкавостта, двигателната памет, координацията и създават усещания за баланс и равновесие. Това също е и чудесен начин за развиване на физическа сила и издръжливост, социални и комуникативни умения.

11:00 - 11:30 часа
12:00 - 12:30 часа
13:00 - 13:30 часа

ет. 2

 

Научна приказка

Ще запленим детското въобръжение с цветни сюжети, в които неизменно ще бъде вплетена научната тематика. Разказвачът задава въпроси на децата и ги мотивира да осмислят закономерности и основни научни факти на разбираем за тях език. В същото време децата докосват предметите свързани със сюжета на приказката и изследват заобикалящата ги среда. Научната приказка продължава 10 и 30 минути, през които родителите също са поканени да участват.

от 11:30 часа
от 15:00 часа
Работилница, ет. 2

 


Музейко е създаден и финансиран от:
© 2019, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Свържете се с нас
Developed by ICYGEN