Начало / Програма / Честит Ден на детето!

Програма:

Честит Ден на детето!

01.06.2023

В този любим на Музейко ден - Денят на детето, ще изненадаме нашите малки посетители с куп интересни дейности и вълнуващи игри!

Наш специaлен гост ще бъде мечето на TEDI, което е приготвило карти с мисии, лабиринти, пъзели и забавления за целия ден!

Други любими гости ще бъдат експертите от Българско Дружество за Защита на Птиците, с които ще се впуснем в творческа работилница посветена на египетския лешояд и неговото опазване. Ще правим маски и ще раздаваме подаръци!

 

Ето още какво Ви очаква за деня:


1. Дейност за малките на открито: Малкият рибар

Кой живее на морското дъно? Раци, морски звезди, медузи и други водни същества. Тук задачата на Вашите деца е да ги ловят и да ги прибират в кофичка. Малките рибари трябва да бъдат бързи, умели и да не спират да се забавляват.

Зелени площи в двора; 10:30 – 17:30 ч.; (2+год.)

 

2. Maker Space: Катамарани (7+)

Катамараните са невероятни плавателни съдове, които са произведение на иновативната мисъл на човека, който е успял да съчетае устойчивостта на двата корпуса със скоростта на движението и са символ на свободата и независимостта в морските приключения! Този месец в работилницата на Музейко – Maker space, заедно с Вашите малчугани ще майсторим катамарани. С предварително подготвени материали и насоки от нашия екип, всеки ще може да направи и отнесе у дома си малък модел на този интересен плавателен съд.

Ет. 2, работилница Maker Space, 11:00-12:20, 14:00 – 15:20, 16:00 - 17:30 ч.

 

3. Планетариум

Ще покажем най-краткия път от Земята до Космоса. Ще разходим Вашите малки мечтатели из Слънчевата система и ще се научим каква приказка се крие зад съзвездията над нас. Заповядайте в нашия Планетариум на ет. 2.

Ет. 2, капацитет: 10 души на шоу, Цена: 2 лв., 10:30; 11:30; 13:10; 14:00; 15:00(английски език), 16:30 ч.; (7+год.)

 

Какво още: Зоопаркът в гр. София ще бъде домакин на Музейко – научният детски център на Деня на детето. Това събитие ще предложи разнообразни дейности и занимания, които ще забавляват и обогатяват децата от всяка възраст от 14:00 до 18:00 ч.

 

 


© 2024, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Профил на купувача | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Контакти
Developed by ICYGEN