Начало / Програма / Ателие „Живот на природоизпитател“

Програма:

Ателие „Живот на природоизпитател“

08.10.2016

13.30 – 15.30

Ателието ще представи на децата реална професия и възможности за бъдеща реализация и ще покаже, че приключенията могат да бъдат част от живота ни – сега, в XXI век, и тук, в България. Участниците ще научат интересни факти за животните, които изследва Ния и сами ще влязат в ролята на изследователи. Ще пресъздадем полева експедиция и ще ловим прилепни оригами в истински мрежи за прилепи, ще проверим дали са вкусни прилепните сладки.

Ателието завършва със състезание по най-бързо опъване на палатка и награди за победителите.

Водещ:

Ния Тошкова е биолог, асоцииран сътрудник, член на Центъра за изследване и защита на прилепите към Националния природонаучния музей, бакалавър по “Екология и опазване на околната среда”. Разработва и провежда  детски ваканционни училища в Природонаучния музей, представяния на Музея на Софийския фестивал на науката и други научно-популяризаторски събития.

Подходящо за деца над 8 години и родители.
Място: Работилница, етаж 2

Цена на билета* за ателието: 3 лв.

* Ателиетата и филмите са достъпни само с билет за Музейко и са с ограничен брой. Може да купите предварително своя билет на касата в Музейко или онлайн на преферециална цена от 3 лв. Цената на билетите за филмите и ателиетата в периода 7 - 9.10 ще бъде 4 лв. С цялата програма може да се запознаете тук. Организаторите си запазват правото на промени в програмата!

© 2024, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Профил на купувача | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Контакти
Developed by ICYGEN