Намери ни
8
Карта
Начало / Програма / Акценти за деня

Програма:

Акценти за деня

Ето какво трябва да знаете, ако днес (21 август 2020) планирате да ни посетите:

Музейко е с ново работно време от 10:00 до 12:30ч.; от 13:00 до 15:30ч. и от 16:00 до 18:00ч. Билетът е на цена 9 лв. за всички и важи за един времеви интервал. Срещу 1 лв. за всеки билет можете да удължите престоя си за следващия времеви интервал.

Можете да закупите билетите си онлайн ТУК. Билети се продават и на касата на Музейко.

Мерки за безопасност:

1. Предпазете себе си и околните като носите предпазна маска.

2. Спазваме дистанция от минимум 1,5 м.

3. За ваше удобство из Музейко има диспенсъри с дезинфектант.

Тази нова организация цели да се осигури безопасност и комфорт на посетителите. За повече информация вижте ТУК. Благодарим ви за разбирането:)


След като вече сте в Музейко, време е да играем и изследваме!

Музейко на открито

Лятото в Музейко обещава да бъде прохладно когато си вътре и слънчево и творческо когато си навън! През седмицата програмата ще бъде посветена и на занимания навън, в градината на Музейко.

От 18 до 21 август те очакват:

Хотел за буболечки

Дали буболечките имат нужда от хотел? Включете се в строежа! Ще проектираме стаи, легла, маси и ще си фантазираме какво ли трябва да има в един буболечков хотел, така че всички буби да са щастливи в него. За да бъде подходящо за тях, хотелът им ще бъде от разградими материали.

Отворена арт дейност: Жужащи пъпети

Искаш ли да си направиш сам кукла за куклен театър? В Музейко можеш да измислиш своя жужащ герой - пчела, калинкаили може би щурец? Докато твориш, неусетно ще научиш много за невероятния свят на насекомите!

Програмата навън се провежда между 11:00 и 13:00 и между 15:30 и 16:30.

Тя е включена в цената на билета за индивидуално посещение в Музейко.

 

Калната градинка: Ново външно пространство в Музейко

Калната градинка вече посреща малчуганите над 2 години в Музейко! Забавлявай се в оборудваното с 8 игрови зони пространство, стимулирайки когнитивното и физическото развитие на децата. Свободната игра е незаменима в ранна детска възраст.


И още:

Строежко

Хайде да строим!

Голямата строителна зона в детския научен център посреща деца и любопитни възрастни от 1 до 99 години.
С помощта на хиляди строителни блокчета и дъсчици, големи лего кубчета в различни цветове и цветни карти за земя малките конструктори ще издигат своите най-високи кули, най-стабилни къщи, най-дълги писти или невероятни космически кораби, коли, самолети и животни.

Строежко е със специален акцент върху най-малките посетители на Музейко - от 18 месеца до 5 години. Образователните ползи са наистина много - логическо и пространствено мислене, сръчност и чувство за баланс, работа в екип и концентрация, творческо и когнитивно развитие, усъвършенстване на фината моторика.

Игри на науката - лятна академия в Музейко - запиши се!

Ако все още се колебаете къде да приключенства младия изследовател през лятото, Музейко продължава Игри на науката - лятна академия и през август! Остава една седмица, в която можете да се запишете:

24 - 28 август Седмица на Животните

Вижте повече информация ТУК.

Музейко е създаден и финансиран от:
© 2020, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Свържете се с нас
Developed by ICYGEN