Намери ни
8
Карта
Начало / Програма / "Вълшебна книжка" - представяне на д ...

Програма:

"Вълшебна книжка" - представяне на детска книга

Светла Иванова ни гостува с нейната активна приказка "Вълшебна книжка", част от проекта й „тананикаща йога“ за родители и деца от 3 до 12 години.

Това е първото представяне на книжката й в София! В открития урок на 20.05 от 11.00 до 12.00ч ще имате възможността да практикувате заедно, да чуете част от песничките за раздвижване към книжката, и да се запознаете с героите й.

ЗА КНИЖКАТА:

Вълшебна книжка“ е история ЗА БЛАГОДАРНОСТТА.

В нея се разказва за пътешествието на кравичката Мина до Индия, която се научила да бъде благодарна за всичко, което си има и среща по пътя си.

Това е активна приказка, част от поредицата книжки тананикаща йога, защото децата и вие може да правите упражнения и да пеете, докато я четете и разглеждате. По забавен начин въвежда всички в света на йога.

Ще помогне на децата да усетят ползите от движението, да си припомнят селскостопанските животни, да познават различните части на тялото си, да научат за Индия и нейната култура, да развият основни добродетели.

Към книжката има и 9 допълващи я авторски песнички на Светла Иванова и Константин Кучев.

ЗА АВТОРА:

Светла Иванова е певица и писател, която практикува йога от 15-годишна. Тя е сертифициран йога инструктор в редица направления. Преподава хатха йога, ащанга, виняса флоу, йога за бременни и деца. Създател е на проекта тананикаща йога за деца, в който съчетава музика и йога. Завършила е „Предучилищна педагогика“ и „Поп и джаз музика“. Има издадени DVD-та с практики – за бъдещи майки, за възстановяване след раждане, за родители и деца и йога у дома. „Вълшебна книжка“ е първата й детска приказка умело съчетана с музика и йога.

Кога: 20.05 (събота), 11:00 - 12:00 ч.
Къде: Читалня, Учебен корпус Музейко
Възрастова група: 3 - 12 г.
Капацитет: 30 деца и родители
МЕСТАТА СА ЗАПЪЛНЕНИ

Музейко е създаден и финансиран от:
© 2020, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Свържете се с нас
Developed by ICYGEN