Намери ни
8
Карта
Начало / Програма / 1-ви юни в Музейко

Програма:

1-ви юни в Музейко

01.06.2021

БИЛЕТИТЕ СА РАЗПРОДАДЕНИ

 

Музейко е подготвил вълнуващи дейности за деца от всякакви възрасти по случай Деня на детето! Виж цялата нужна информация на тази страница.


Работно време

Музейко е отворен през три времеви интервала: от 10:00 до 12:30 ч.; от 13:00 до 15:30 ч. и от 16:00 до 18:00 ч. Билетът е на цена 9 лв. и важи за един времеви интервал. Срещу 1 лв. за всеки билет можеш да удължиш престоя си с още един времеви интервал.

Музейковците препоръчват да закупиш билетите си онлайн ТУК. Билети се продават и на касите на Музейко, но само ако капацитетът за съответния времеви интервал не е запълнен.


Мерки за безопасност

1. Предпази себе си и околните, като носиш предпазна маска.

2. Спазвай дистанция от минимум 1,5 м. от останалите посетители.

3. За твое удобство из Музейко има диспенсъри с дезинфектант.

Тази организация цели да осигури безопасност и комфорт на всички деца и родители. За повече информация виж ТУК. Благодарим за разбирането!


Програма за вторник (01.06.2021 г.)

Калната градинка

Забавлявай се заедно с малчугана в оборудваното с 8 игрови зони пространство, което стимулира когнитивното и физическото развитие на децата. Свободната игра сред природата е незаменима в ранна детска възраст. Научи повече за Калната градинка ТУК.

Подходящо за деца над 2 години.

Отворено от 10:00 до 17:30 ч. Калната градинка може да бъде посетена единствено с билет за Музейко, валиден в деня на посещение, независимо от времевия интервал, за който е закупен.


Отворена арт зона за най-малките: Водно цвете

Искаш ли детето ти да си направи цвете от хартия и след това да го накара да се разтвори, поставяйки го във вода? Елате в Музейко и изпробвайте тази неподозирана сила на водата.

Подходящо за деца над 2 години.

Отворено през всички времеви интервали.

 

Време за игра: Малкият рибар

Не е нужно езеро, река или море, за да бъдат децата рибари! Въдицата и кепчето са от Музейко, а на малчуганите им остава единствено да се забавляват.

Подходящо за деца над 2 години.

Отворено през всички времеви интервали.

 

Време за игра: Просторът на баба

Добрите навици се възпитават от ранна възраст. Децата обичат да бъдат полезни, като помагат на своите роднини в домашната работа. А дали ще "грабнат" интереса им кукленските дрешки, които Музейко е подготвил?

Подходящо за деца над 2 години.

Отворено през всички времеви интервали.

 

Отворена арт зона: Театър на клечка

Децата сами ще си изработят различни герои – зебра, калинка, тукан, жаба, охлюв, гущер, дърво, храст, цвете, борче... Могат да ги вземат със себе си, да развихрят въображението си и да поканят цялото семейство на театрално представление, като разиграят всевъзможни природни сюжети!

Подходящо за деца над 5 години.

Отворено през всички времеви интервали.

 

Научни закачки с Музейковците

Хайде да разкрием мистериите на науката! Как се топят ледовете? Защо не потъва водолазът? Какво е електричеството? Кратки научни демонстрации увличат деца и възрастни в отговорите на тези въпроси. Докато слушаме и участваме в интерактивните разкази на Музейковците, научаваме за биологията, химията, физиката и метеорологията!

Подходящо за деца над 7 години.

Провери на бюро Информация за часове на провеждане.


Научна работилница с водещ: Време е за климат

Има ли разлика между време и климат? Разбира се! Доведи децата си на тази работилница с включени демонстрации и дейности, за да научат това и още много интересни научни факти от Музейковците!

Подходящо за деца над 7 години.

Работилницата има капацитет от 8 деца и е с предварително записване на касите на Музейко. Провери на бюро Информация или попитай на касите за часове на провеждане.


Отворена лаборатория: Как работи слънцезащитният крем?

През лятото Слънцето огрява силно земята. Защо в важно да се пазим от слънчевите лъчи, докато играем навън? Как да научим децата да използват слънцезащитен крем? Лесно е – с интересен експеримент!

Подходящо за деца над 7 години.

Провери на бюро Информация за часове на провеждане.


Maker Space: Създай макет на кораб

Как са се справяли древните хора с плаването в бурни води? Какво прави един кораб годен за плаване? Доведи детето си в Maker space, където ще може да измисли свой собствен кораб, използвайки различни материали и инструменти!

Подходящо за деца над 7 години.

Отворено от 10:30 до 12:00 ч., от 14:00 до 15:30 ч. и от 16:30 до 18:00 ч.


Музейко си запазва правото на промени в програмата.

Музейко е създаден и финансиран от:
© 2021, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Свържете се с нас
Developed by ICYGEN