Начало / Галерия / Maker Space

Maker Space

Детският научен център Музейко кани всички млади изобретатели в Maker Space – специално оборудвано пространство за новаторски идеи и творчески решения.

Това е нашата зона, в която всички деца между 7 и 15 години ще могат да майсторят, да конструират прототипи, да се учат как работят машините, да предлагат собствени решения. Дейностите в Maker Space развиват сръчността и пространственото мислене на малчуганите като ги ангажира в креативни процеси.

„Докато развиват умението си да създават, децата правят дълбоки връзки между идеите, ангажирани са в процеса и знаят как да поемат творчески рискове, мислят системно и различно. Когато не се страхуваме да грешим, а напротив - учим се от грешките си, тогава сме истински готови да експериментираме, да творим и създаваме“, разказват водещите на Maker Space в  Музейко.

Екипната работа, свободата в изразяването на идеи и присъствието на гост-специалисти са сред акцентите на Maker Space в Музейко.

Посещението на Maker Space е включено в цената на билета за индивидуално посещение в Музейко. Разбери каква дейност се провежда в Maker Space в момента в секция Програма.

Работно време: събота и неделя от 10:30 до 12:00 ч., от 14:00 до 15:30 ч. и от 16:30 до 18:00 ч. Подходящо за деца между 7 и 15 години.

Мaker Space в Музейко се реализира с подкрепата на Bosch и b2n.

© 2024, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Профил на купувача | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Контакти
Developed by ICYGEN