Намери ни
Карта
Начало / Ново / Игри на науката - лятна академия в М ...

Ново:

Игри на науката - лятна академия в Музейко

Започнахте ли да планирате лятото на децата? Музейковският оазис вече записва за лятна академия, а ако побързате, можете да ползвате 10% отстъпка от цената на програмата при записване и плащане САМО до 15.04.2020 г.!

"Игри на науката" е за деца от 7 до 10 години и ще се провежда в четири последователни седмици от 15 юни до 10 юли 2020 г.  Записването е на седмица с научна програма до обяд и опция за следобедна спортна занималня.

15 – 19 юни  I  22 – 26 юни  I  29 юни – 03 юли  I  06 - 10 юли


Научна програма

От Понеделник до Петък 09:00 – 13:00 часа

Цена на седмица на дете: 160 лева

До обяд се отдаваме на изследване, експериментиране и игра като неусетно децата развиват знания и умения, които могат да предават и да Ви демонстрират. И най-важното - вдъхновяват се за самостоятелни експедиции и открития.

Сутрешната ни програма е с две теми, които се редуват по седмици - Седмица на Животните и Седмица на експериментите.

В седмицата на животните научните работилници са посветени на Суперсилите на насекомите, Гнездата на птиците и Дивите котки. Разглеждаме много примери и анализираме интелигентността в природата, която осигурява защита, храна и дом на животните. Децата се научават как да правят гнездо като морски дъждосвирец, да мяукат като ягуар и да комуникират като пчелите.

В седмицата на Експериментите ще научим колко тежи атмосферата, какво е атмосферно налягане и как всъщност дишаме. Ще правим опити с различните свойства на веществата и ще си построим течен небостъргач. Ако сте любопитни, малкият учен ще може да ви покаже експериментите вкъщи.

До обяд ни остава време и за игри в Музейко, Планетариум, разходка в Зоопарка или Уъркшоп по анимация.

Спортна занималня

От Понеделник до Петък от 13:00 до 17:00 часа

Цена на седмица на дете: 130 лева

Можете да се запишете на Спортна занималня, само ако сте записани за Научната програма в съответната седмица.

Спортната занималня включва активности в парка, игри в спортната зала на Музейко и спортно ориентиране на Витоша.


Записване по следните начини:

1. На място като попълните заявка. Плащането може да осъществите на касата в Музейко или по банков път.

2. По електронен път като попълните и изпратите Заявката (която ще откриете под този текст) на адрес edu@muzeiko.bg. До 3 работни дни ще върнем потвърдителен имейл. Плащането се извършва в рамките на 3 работни дни от получаване на потвърждението.

Полезна информация:

Непосредствено преди старта на програмата можете да включите детето си, ако има свободни места за желаната от Вас седмица. Програмите ще се проведат в групи от минимум 8 и максимум до 15 деца. Ако за избраната от вас седмица не са записали достатъчно деца, ще ви бъде предложена друга седмица. Продължителността, за която може да се запише едно дете е 2 седмици. Отстъпка от цената: за притежатели на активни карти за Музейко (5%) и за записване на второ дете от семейството (10%). Не се комбинира с други промоции и отстъпки. Ако имате въпроси, свържете се с нас: 02/ 902 00 00 от 9:00 до 18:00 часа

Музейко е създаден и финансиран от:
© 2020, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Свържете се с нас
Developed by ICYGEN